下面小编给大家整理职称英语理工类AB级阅读理解练习,本文共8篇,希望大家喜欢!

篇1:职称英语理工类AB级阅读理解练习
Why Humans Walk On Two Legs
When our earliest ancestors started walking on two legs, they took the first steps toward becoming human, said lead researcher Michael Sockol of UC Davis1. Our findings help answer why. Sockol worked for two years to find an animal trainer willing to coax adult chimps to walk on two legs and to knucklewalk on all fours on the sort of treadmill found in most gyms.
The researchers found that human walking used about 75 percent less energy and burned 75 percent fewer calories than quadrupedal and bipedal2 walking in chimpanzees. They also found that for some but not all of the chimps, walking on two legs was no more costly than knucklewalking.
Taken together, the findings provide support for the hypothesis that anatomical differences affecting gait existed among our earliest apelike ancestors, and that these differences provided the genetic variation which natural selection could act on when changes in the environment gave bipeds an advantage over quadrupeds.
This isnt the complete answer, Sockol said. But its a good piece of a puzzle humans have always wondered about: How and why did we become human? And why do we alone walk on two legs?
chimpanzee n. 黑猩猩的
metabolic adj.代谢的Miocene n. adj. 中新世
注释:
1. quadrupedal and bipedal:quad-:构词词素,是四的意思;bi-:构词词素,是二的意思;ped-:构词词素,是脚的意思;-al是构成形容词的后缀,表示...的。因此,quadrupedal意为四足动物的,bipedal意为二足动物的。
练习:
2. Which of the following best interprets the meaning ofWhile the chimps worked out, .?
A) The evidence why chimpanzees can be trained to use treadmills.
C )The evidence why our apelike ancestors came to walk on two legs.
B) While the chimps exercised in the gym.
D) While the chimps tried to understand the instructions.
1.职称英语理工类阅读理解的练习
2.职称英语理工类阅读理解练习及答案
3.职称英语考试理工类阅读理解练习
4.职称英语理工类完形专项练习
5.职称英语考试理工类阅读理解练习题
6.理工类职称英语考试阅读理解11练习题x
7.职称英语考试理工类阅读理解练习题
8.职称英语理工类阅读理解备考之精选练习题
9.关于职称英语考试理工类阅读理解练习题
10.职称英语理工类C级补全短文专项练习
篇2:职称英语理工类阅读理解的练习
A famous teacher was speaking to the students at our school. He began his lesson by holding up a 100 bill. Then he said to the three hundred students, “Who would like this 100 bill?” The students began to put up their hands at once.
Then he said, “I am going to give this 100 to one of you, but first, let me do this.” He then made the bill into a ball. Then he said, “Who wants it now?” The hands went back into the air.
“Well,” he said, “What if I do this?” and he dropped it on the floor and stepped on it. He picked up the dirty, crumpled bill and said, “Who still wants it?” Hands went back into the air.
“My friends,” he said, “you have learned a valuable lesson today. No matter (无论) what I did to the money, you still wanted it because it did not go down in value (价值). It was still worth l00!”
Many times in our lives, we are dropped, crumpled, and stepped on by the chances we take and the things that happen to us. We feel as if we are worth nothing. But remember, no matter what has happened to you, you will never lose your value: you are always valuable to those people who love you. Your value doesn’t come from what you do or whom you know, but WHO YOU ARE.
You are special and valuable. Don’t ever forget it!
◆根据以上短文内容,然后从每题所给的四个选项中选择最佳选项。
1. Even though it was dirty, the money _______.
A. still went up in value B. was worth nothing
C. didn’t go down in value D. was still ours
2. We are always valuable to the people _______.
A. who pay us B. who call us C. who hate us D. who love us
3. Your value doesn’t come from what you do but _______.
A. who you know B. who made you C. who you remember D. who you are
4. The sentence “Hands went back into the air” means “_______”.
A. the students put up their hands again
B. the students put down their hands
C. the students put their hands behind their backs again
D. the students put their hands in front of them
5. Why did the famous teacher use a 100 bill at his lesson?
A. Because he wanted to make the bill into a ball.
B. Because he used to drop a bill on the floor and stepped on it.
C. Because he was going to give the bill to one of his students.
D. Because he wanted to make the students know what value was.
【答案及解析】
1. 选C。根据第4段中的No matter what I did to the money, you still wanted it because it did not go down in value可知答案。
2. 选D。根据第5段中的you are always valuable to those people who love you可知答案。
3. 选D。根据第5段中的Your value doesn’t come from what you do or whom you know, but WHO YOU ARE可知答案。
4. 选A。老师第一次问Who would like this 100 bill? 时,同学们的反应是:The students began to put up their hands at once. 老师第二次问Who wants it now? 时, 同学们的反应是:The hands went back into the air. 老师第三次问:Who still wants it? 时,同学们的反应是:Hands went back into the air. 很显然,Hands went back into the air 中的back有类似again的含义,故选A。
5. 选D。通读全文可以看出,老师利用这张百元大钞作“教具”,其目的是想告诉同学们,无论你怎样折腾这张百元大钞,它的价值都不会因此而减少。所以答案选D最佳。
1.职称英语的综合类阅读理解的练习题
2.职称英语考试理工类阅读理解练习
3.职称英语理工类阅读理解练习及答案
4.职称英语理工类完形专项练习
5.理工类阅读理解职称英语阅读
6.20职称英语《理工类》阅读判断经典练习题(1)
7.20职称英语《理工类》阅读判断练习题及答案
8.关于职称英语考试理工类阅读理解练习题
9.年职称英语《理工类》阅读判断经典练习题(2)
10.2016年职称英语《理工类》阅读判断经典练习题(4)
篇3:理工类阅读理解职称英语阅读
Other countries have a climate; in England we have weather. This statement, often made by Englishmen to describe the strange weather conditions of their country, is both revealing and true. It is revealing, because in it we see the Englishman insisting once again that what happens in England is not the same as what happens elsewhere; its truth can be proved by any foreigner who stays in the country for longer than a few days. In England one can experience almost every kind of weather except the most extreme. The problem is that we never can be sure when the different types of weather will occur. Not only do we get several different sorts of weather in one day, but we may very well get a spell of winter in summer and a spell of summer in winter. And, of course, the weathers variety provides a constant topic of conversation. Even the most taciturn of Englishmen is always prepared to discuss the weather. And, though he sometimes complains bitterly of it, he would not, even if he could, exchange it for the more predictable climate of other lands. A other countries do not have fine weather. C the weather in England often changes and is therefore unique. 37 A special feature of the weather in England is that B it does not have four seasons as other countries do. D you may experience different types of weather in a single day. A The foreigner, slaughter. C The uncertainty about the weather.
1.职称英语理工类阅读理解习题(3)
2.20职称英语理工类阅读理解习题(4)
3.年职称英语理工类阅读理解习题(2)
4.2014年职称英语理工类阅读理解习题(1)
5.2014年职称英语理工类阅读理解习题(5)
6.职称英语理工类阅读理解练习及答案
7.职称英语阅读理解习题
8.综合类职称英语阅读理解
9.职称英语阅读理解语句精选
10.职称英语阅读理解备考方法
篇4:职称英语理工类阅读理解模拟题
第一篇:
Can Buildings Be Designed to Resist Terrorist Attack?
In the aftermath of the terrorist attack on the World Trade Center, structural engineers are trying bard to solve a question that a month ago would have been completely unthinkable:Can building be designed to withstand catastrophic blasts inflict4ed by terrorists?
Ten days after the terrorist attacks on the twin towers, structural engineers from the University at Buffalo and the Multidisciplinary Center for Earthquake Engineering Research (MCEER) headquartered at UB traveled to ground zero as part of a project funded by the National Science Foundation. Visiting the site as part of an MCEER reconnaissance visit, they spent two days beginning the task of formulating ideas about how to design such structures and to search for clues on how to do so in buildings that were damaged, but still are standing.
“Our objective in visiting ground zero was to go and look at the buildings surrounding the World Trade Center, those buildings that are still standing, but that sustained damage,” said M. Bruneau, Ph.D. “Our immediate hope is that we can develop a better understanding as to why those buildings remain standing, while our long-term goal is to see whether earthquake engineering technologies can be married to existing technologies to achieve enhanced performance of buildings in the event of terrorist attacks,” he added.
Photographs taken by the investigators demonstrate in startling detail the monumental damage inflicted on the World Trade Center towers and buildings in the vicinity. One building a block away from the towers remains standing, but was badly damaged. “This building is many meters away from the World Trade Center and yet we see a column there that used to be part of that building,” explained A Whittaker, Ph. D. “The column became a missile that shot across the road, through the window and through the floor.”
The visit to the area also revealed some surprises, according to the engineers. For example, the floor framing system in one of the adjacent buildings was quite rugged, allowing floors that were pierced by tons of falling debris to remain intact. “Highly redundant ductile framing systems may provide a simple, but robust strategy for blast resistance,” he added. Other strategies may include providing alternate paths for gravity loads in the event that a load-bearing column fails. “We also need a better understanding of the mechanism of collapse,” said A Whittaker. “We need to find out what causes a building to collapse and how you can predict it.”
A Reinhorn, Ph. D. noted that “Earthquake shaking has led to the collapse of many buildings in the past. It induces dynamic response and extremely high stresses and deformations in structural components. Solutions developed for earthquake-resistant design may be directly applicable to blast engineering and terrorist-resistant design. Part of our mission now at UB is to transfer these solutions and to develop new ones where none exist at present.”
31 The question raised in the first paragraph is one __________.
A that was asked by structural engineers a month ago
B that is too difficult for structural engineers to answer even now
C that was never difficult for before the terrorist attack
D that terrorists are eager to find a solution to
32 The project funded by the National Science Foundation __________.
A was first proposed by some engineers at UB
B took about two days to complete
C was to investigate the damage caused by the terrorist attack
D was to find out why some buildings could survive the blasts
33 The column mentioned by Dr. Whittaker _________.
A was part of the building close to the World Trade Center
B was part of the World Trade Center
C was shot through the window and the floor of the World Trade Center
D damaged many buildings in the vicinity of the World Trade Center
34 A surprising discovery made by the investigators during their visit to ground zero is that __________.
A floors in the adjacent building remain undamaged
B some floor framing systems demonstrate resistance to explosion
C simple floor framing systems are more blast resistant
D floors in one of the adjacent buildings were pierced by tons of debris
35 What Dr. Reinhorn said in the last paragraph may imply all the following EXCEPT that __________.
A blast engineers should develop new solutions for terror-resistant design
B blast engineering can borrow technologies developed for terror-resistant design
C solutions developed for earthquake-resistant design may apply to terrorist-resistant design
D slast engineering emerges as a new branch of science
答案:31 C建筑设计是否能使建筑具有抵御恐怖袭击的性能,是一个月前世界贸易中心受到袭击之前人们从未想过的一个问题。这是第一段的主要内容。所以,只有C是正确答案。
32 D A不是正确选项,因为文章没有提及谁首先提出这个项目。B或C都不是文章所述的内容。答案可以在第三段中找到。
33 B有关本题的句子是第四段的第三句,“This building is many meters away from the World Trade Center and yet we see a column there that used to be Part of that building."这里的this buildin9指的是the building many meters away from the World Trade Center,而that buildin9指的是World Trade Center。
34 B选项A不是答案,因为文章说,the floor framing system in one of the adjacent buildings…remain intact.C不是文章表达的内容。D在文中提到,但不是a surprising discovery .只有B是正确答案。
35 D选项A的内容是正确的,根据是本段最后一句(“…develop new ones”)。选项B和C的内容也是正确的,根据是本段最后两句(关键词是applicable和transfer)。只有D是答案。因为Reinhorn没有说:blast engineering emerges as a new branch of science.
篇5:职称英语理工类阅读理解习题
Changes in Children Increasing
About six years ago I was eating lunch in a restaurant in New York City when a woman and a young boy sat down at the next table, I couldn’t help overhearing parts of their conversation. At one point the woman asked: “So, how have you been?” And the boy―who could not have been more than seven or eight years old―replied. “Frankly, I’ve been feeling a little depressed lately.”
This incident stuck in my mind because it confirmed my growing belief that children are changing. As far as I can remember, my friends and I didn’t find out we were “depressed” until we were in high school.
The evidence of a change in children has increased steadily in recent years. Children don’t seem childlike anymore. Children speak more like adults, dress more like adults and behave more like adults than they used to.
Whether this is good or bad is difficult to say, but it certainly is different. Childhood as it once was no longer exists, Why?
Human development is based not only on innate (天生的) biological states, but also on patterns of access to social knowledge. Movement from one social rote to another usually involves learning the secrets of the new status. Children have always been taught adult secrets, but slowly and in stages: traditionally, we tell sixth graders things we keep hidden from fifth graders.
In the last 30 years, however, a secret-revelation (揭示) machine has been installed in 98 percent of American homes. It is called television, Television passes information, and indiscriminately (不加区分地), to all viewers alike, be they children or adults. Unable to resist the temptation, many children turn their attention from printed texts to the less challenging, more vivid moving pictures.
Communication through print, as a matter of fact, allows for a great deal of control over the social information to which children have access. Reading and writing involve a complex code of symbols that must be memorized and practices. Children must read simple books before they can read complex materials.
31.According to the author, feeling depressed is
A.a sure sign of a psychological problem in a child.
B.something hardly to be expected in a young child.
C.an inevitable has of children’s mental development.
D.a mental scale present in all humans, including children.
正确答案:B
解析:问题问的是:哪项是作者对感觉抑郁的正确观点?第二段作者提到在他的记忆中,他和他的朋友在上中学之前从来没有感觉到什么是抑郁。因此B正确,很难想象抑郁发生在小孩身上。
32.Traditionally, a child is supposed to learn about the adult world
A.through contact with society.
B.gradually and under guidance.
C.naturally and by biological instinct.
D.through exposure to social information.
正确答案:B
解析:问题问的是:传统上,孩子应该怎样了解成人的世界?第五段结尾提到,传统的方法是要让孩子渐渐的,分阶段的了解成人的世界,后面还举例说,六年级要教给孩子的东西对五年级的孩子都要保密。因此B正确,即要在指导下循序渐进的了解。
33.The phenomenon that today’s children seem adult like is attributed by the author to
A.the widespread influence of television.
B.the poor arrangement of teaching content.
C.the fast pace of human intellectual development.
D.the constantly rising standard of living.
正确答案:A
解析:问题问的是:作者认为现在的孩子更加成人化的原因是什么?倒数第二段提到了电视打破了传统的教育模式和年龄的界限,这也成为孩子过早接触到成人世界的主要原因。因此A正确,即电视的广泛影响。
34.Why is the author in favor of communication through print for children
A.It enables children to gain more social information.
B.It develops children’s interest in reading and writing.
C.It helps children to memorize and practice more.
D.It can control what children are to learn.
正确答案:D
解析:问题问的是:为什么作者更偏好于通过印刷品向孩子传播文化?最后一段第一句提到印刷品可以有效的控制孩子接触社会信息的渠道。因此D正确,即它能够控制孩子学习的内容。
35.What does the author think of the change in today’s children
A.He feels amused by chair premature behavior.
B.He thinks it is a phenomenon worthy of note.
C.He considers it a positive development.
D.He seems to be upset about it.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者对如今孩子的变化有何看法?纵观全文不难看出,作者对孩子的这种变化表示了自己的担忧,并认为这是一个值得关注的现象,因此B正确。AC表示乐观显然不符合文意,作者也没有对这一现象感到生气,因此D不正确。
篇6:职称英语理工类的阅读理解
全国职称英语理工类阅读理解
In the last 500 years, nothing about people---not their clothes, ideas, or languages---has changed as much as what they eat. The original chocolate drink was made form the seeds of the cocoa tree by South American Indians. The Spanish introduced it to the rest of the world during the 1500s. And although it was very expensive, it quickly became fashionable. In London shops where chocolate drinks were served became important meeting places. Some still exist today.
The potato is also from the New World. Around 1600, the Spanish brought it from Peru to Europe, where it soon was widely grown. Ireland became so dependent on it that thousands of Irish people starved when the crop failed during the Potato Famine of 1845-6, and thousands more were forced to emigrate to America.
There are many other foods that have traveled from south America to the Old World. But some others went in the opposite direction. Brazil is now the worlds largest grower of coffee, and coffee is an important crop in Colombia and other South American countries. But it is native to Ethiopia. It was first made into a drink by Arabs during the 1400s.
According to an Arabic legend, coffee was discovered when a goatherd named Kaldi noticed that his goats were attracted to the red berries on a coffee bush. He tried one and experienced the wide-awake feeling that one-third of the worlds population now starts the day with.
1. According to the passage, which of the following changed more than others?
A. Clothes.
B. Ideas.
C. Languages.
D. Foods.
2. Chocolate drink was first invented in while coffee was first invented in _______.
A. Spain; Brazil
B. South America; the Old World
C. Spain; Ethiopia
D. London; Rent
3. In 1845, thousands of Irish people were forced to live in America mainly because .
A. Ireland became dependent on the potato
B. the potato was brought to Europe from Peru
C. they could easily get potato in America
D. the production of potatoes reduced(减少)
4. According to the passage, who first made chocolate drink from the seeds of the cacao tree?
A. People in Peru
B. People in Brazil.
C. South American Indians.
D. People in Ethiopia.
5. From the passage we can conclude (得出结论) that millions of people drink coffee .
A. in the morning
B. at noon
C. in the afternoon
D. in the evening
答案:
ACDCD
1.职称英语理工类阅读理解习题(5)
2.职称英语理工A阅读理解真题及答案
3.理工类阅读理解职称英语阅读
4.20职称英语理工类阅读理解习题(2)
5.20职称英语理工C级阅读理解真题
6.职称英语理工类阅读理解练习及答案
7.年职称英语理工类阅读理解习题(1)
8.2014年职称英语理工类阅读理解习题(3)
9.2014年职称英语理工类阅读理解习题(4)
10.职称英语考试理工类阅读理解预测题
篇7:职称英语理工类阅读理解习题
Physical Fitness
Physical fitness is today’s hot topic. And wherever you turn, you hear something new. But is it all true?
The more you sweat, the more fat you burn. This myth has encouraged people to work out in extreme heat or wear layers of clothes or rubber or plastic weight-loss suits in the hope of sweating fat off. Unfortunately, it’s water they’re losing, not fat. When you first begin to exercise, you burn carbohydrates or sugars. To burn the fat, plan on working out at least 40 minutes.
No pains, no gains. Many people tend to overdo (过度)their exercise programs looking for quick results. Doing so, however, may result in your injury or sore (疼痛的)muscles. Your best bet is to start any exercise program slowly and gradually increase the workout. This gives people a good beginning without the pain or injury.
Exercise increases appetite. This is true for hard or intense (剧烈的) exercise that lasts for 60 minutes or longer. Gentle exercise that is less than 60 minutes, however, will probably reduce your appetite for one to two hours. Exercise always lowers blood sugar.
You can get fit in 10 minutes a week. This and similar claims are common, but untrue. There are no shortcuts to getting fit. Becoming fit takes work and the general rule is 20 minutes of aerobic activity(有氧运动) three times a week. Consistency is the key. If you stop working out, your muscles will turn to fat. If you decrease your activity and continue to eat the same or more, you may gain back the fat that you worked so hard to lose. It’s not, however, because your muscles turned to fat. Muscles may atrophy (萎缩), but they won’t turn to fat. Muscle is muscle and fat is fat.
1.If you work out less than 40 minutes, you are actually losing
A.fat.
B.water.
C.muscles.
D.plastics.
正确答案:B
解析:问题问的是:如果你健身少于40分钟,你其实在消耗什么?由第二段可知,少于40分钟的运动消耗的其实是水分,而不是脂肪。
2.Paragraph 3 suggests people that
A.they overdo exercise at the very beginning and slow down gradually.
B.they not do exercise to avoid injury.
C.they start slowly and gradually increase the workout.
D.ignore the injury and sore muscle and persevere in doing the exercise.
正确答案:C
解析:问题问的是:第三段建议人们如何运动?推理判断题。第三段提到运动最好是开始慢些,渐渐增加运动量。
3.Which statement is NOT true according to Paragraph 4
A.Doing intense exercise for 60 minutes or more increases appetite.
B.Doing gentle exercise for much more than 60 minute might increase appetite.
C.Doing gentle exercise for less than 60 minutes will probably reduce appetite.
D.Doing gentle exercise for less than 60 minutes will not lower blood sugar.
正确答案:D
解析:问题问的是:根据第四段哪个说法不正确?第四段结尾提到任何运动都会降低血糖。D运动60分钟以下不会降低血糖错误。
4.The writer believes that
A.one can get fit in ten minutes a week.
B.there is no shortcuts to getting fit.
C.if one is consistent, he/she will find the shortcut to getting fit.
D.one must have a job if he/she wants to get fit.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者相信什么?倒数第二段结尾提到B的说法“减肥没有捷径”。
5.If you decrease your activity and continue to eat the same or more
A.your muscles may become smaller.
B.your muscles become fat.
C.you will put on muscles.
D.nothing changes at all.
正确答案:A
解析:问题问的是:减少运动,但继续保持或增加食量会怎样?最后一段可知A肌肉会变小正确。B肌肉会变成脂肪;C肌肉会增加;D没有变化。这几项都不正确。
篇8:职称英语理工类阅读理解习题
Are You Just Not Ill or Excellent in Health?
As we have seen, the focus of medical care in our society has been shifting from curing disease to preventing disease―especially in terms of changing our many unhealthy behaviors, such as poor eating habits, smoking, and failure to exercise. The line of thought involved in this shift can be pursued further. Imagine a person who is about the right weight, but does not eat very nutritious (有营养的) foods, who feels OK but exercises only occasionally, who goes to work every day, but is not an outstanding worker, who drinks a few beers at home most nights but does not drive while drunk, and who has no chest pains or abnormal blood counts, but sleeps a lot and often feels tired. This person is not ill. He may not even be at risk for any particular disease. But we can imagine that this person could be a lot healthier.
The field of medicine has not traditionally distinguished between someone who is merely “not ill” and someone who is in excellent health and pays attention to the body’s special needs. Both types have simply been called “well.” In recent years, however, some health specialists have begun to apply the terms “well” and “wellness” only to those who are actively striving to maintain and improve their health. People who are well are concerned with nutrition and exercise, and they make a point of monitoring their body’s condition. Most important, perhaps, people who are well take active responsibility for all matters related to their health. Even people who have a physical disease or handicap (缺陷) may be “well,” in this new sense, if they make an effort to maintain the best possible health they can in the face of their physical limitations. “Wellness” may perhaps best be viewed not as a state that people can achieve, but as an ideal that people can strive for. People who are well are likely to be better able to resist disease and to fight disease when it strikes. And by focusing attention on healthy ways of living, the concept of wellness can have a beneficial impact on the ways in which people face the challenges of daily life.
1.Today medical care is placing more stress on
A.keeping people in a healthy physical condition.
B.removing people’s bad living habits.
C.monitoring patients’ body functions.
D.ensuring people’s psychological well-being.
正确答案:B
解析:问题问的是:当今的医疗保健更加强调什么?文章开头提到当今医疗保健的焦点已经从治疗疾病转移到预防疾病上,特别是在改变许多不利于健康的行为,如不良的饮食习惯,吸烟和不运动等。因此B正确,即去除不好的生活习惯。
2.In the first paragraph, people are reminded that
A.drinking, even if not to excess, could be harmful.
B.regular health checks are essential to keeping fit.
C.prevention is more difficult than cure.
D.good health is more than not being ill.
正确答案:A
解析:问题问的是:第一段提醒人们什么?第一段列举了一些人虽然有某种不良的习惯,但是还算健康,但是后面紧接着说他们还可以健康得多(如果没有这些不良的习惯)。由此可见这些不良的习惯还是在某种程度上对这些人的健康有害的。其中就包括喝点酒但是并不醉酒驾车的人。因此A正确,即喝酒,即使不喝多也会对健康有害。BC在文中并没有提到;D是第二段提到的。
3.Traditionally, a person is considered “well” if he
A.does not have any unhealthy living habits.
B.does not have any physical handicaps.
C.is free from any kind of disease.
D.is able to handle his daily routines.
正确答案:C
解析:问题问的是:传统上认为一个人健康的标准是什么?第二段开头提到传统上并没有将健康细分为“没有病”和“身体非常好并非常关注身体的特殊需要”,就是说,只要没有病就算健康。因此C正确。
4.According to the author, the true meaning of “wellness” is for people
A.to best satisfy their body’s special needs.
B.to strive to maintain the best possible health.
C.to meet the strictest standards of bodily health.
D.to keep a proper balance between work and leisure.
正确答案:B
解析:问题问的是:作者认为正真意义上的健康是什么?第二段第五行提到正真的健康的人是指那些积极争取保持或改善身体状况的人。因此B正确。
5.According to what the author advocates, which of the following groups of people would be considered healthy
A.People who have strong muscles as well as slim figures.
B.People who are not presently experiencing any symptoms of disease.
C.People who try to be as healthy as possible, regardless of their limitations.
D.People who can recover from illness even without seeking medical care.
正确答案:C
解析:问题问的是:根据作者倡导的理念,下列那组人应被认为是健康的?第二段提到新的理念认为一些患病的或者有残疾的人也可以是健康的,只要他们能够在身体条件限制情况下,努力争取达到最好的健康状况。因此C正确。
相关内容推荐:
2014年职称英语综合类概括大意练习(1)
2014职称英语考试《理工类》完形填空练习2
职称英语考试2006年全真模拟试题卫生类C级(一)
★职称英语
文档为doc格式